Aanmelden

U wilt een school uitkiezen die bij uw kind past. Er zijn veel zaken die hierbij een rol spelen: De vorm van het onderwijs, de visie van een school, de sfeer, de afstand, de resultaten en nog veel meer. Een kijkje nemen in de school en een gesprek met een van onze leerkrachten, geeft u wellicht een completer beeld.

Wanneer u meer wilt weten over Kbs Sinte Maerte kunt u een afspraak maken voor een rondleiding zodat u meer te weten komt over onze school en even ‘sfeer’ kunt proeven. Voor  het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer 076-5218558 of per stuur een e-mail naar kbssintemaerte_info@inos.nl.

Wanneer en hoe meld ik mijn kind aan?

U kunt uw kind op elk moment aanmelden, het liefst als hij / zij drie jaar is, maar eerder is ook prima. U krijgt een aanmeldformulier tijdens de rondleiding. Als u al kinderen op onze school heeft, kunt u op school bij de administratie een aanmeldformulier ophalen en dit invullen volgens de aanwijzingen die daarop staan.

Als het gaat om een verhuizing naar een andere school is het handig om tijdig aan te melden. Zo heeft u de tijd om samen met uw kind kennis te komen maken en kan de overdracht van de school die verlaten wordt plaatsvinden, voordat uw kind bij ons op school komt. Wanneer u uw zoon of dochter bij ons inschrijft dient u dat door te geven aan de ‘oude’ basisschool.